Fleetplanner

Alles over auto verkoop en transport

Auto 2dehands verkopen

Tags:  Auto opkoper – opkoper wagens

Helaas heeft de autoreparatie-industrie een slechte reputatie gekregen. Oneerlijke reparateurs raden soms reparaties aan die niet nodig zijn. In sommige gevallen voeren ze de noodzakelijke reparaties niet goed uit. Dit leidt ertoe dat u geld uitgeeft dat u niet nodig had, dat u moet betalen om het voertuig ergens anders opnieuw te laten repareren en dat u geen vertrouwen hebt in monteurs.

Als u autoreparatie nodig heeft, is het belangrijk dat u de beste auto reparatiewerkplaats voor uw voertuig kiest. Het vinden van een winkel die wordt uitgevoerd met eerlijkheid en integriteit is belangrijk, en zo is het vinden van bekwame automonteurs die geen compromissen sluiten op de kwaliteit van het werk.

Als u nog steeds op jacht bent naar de beste auto reparatiewerkplaats in Edmonton, hier is wat advies om u te helpen een gerenommeerde en eerlijke reparatiewerkplaats te vinden:

Vraag om verwijzingen van mensen die u vertrouwt.
Mond-tot-mondreclame is het beste middel om een betrouwbare monteur te vinden. Voordat u op internet gaat zoeken, vraag uw familie, vrienden en collega’s of zij een auto reparatiebedrijf in Edmonton hebben die zij vertrouwen. Als zij een positieve ervaring met die winkel hebben gehad, is de kans groot dat u dat ook zult doen.

Lees consumenten reviews.
Online reviews kunnen nuttig zijn bij het kiezen van een auto reparatiewerkplaats, vooral als u geen persoonlijke aanbevelingen had toen u uw zoektocht begon. De ervaring van klanten uit het verleden kan u een idee geven van hoe uw ervaring zou kunnen zijn. Lees enkele online beoordelingen voor Revolution Motors.

Controleer op de juiste certificering.
Alle autoreparatiebedrijven in Alberta moeten een vergunning hebben van de Alberta Motor Vehicle Industry Council (AMVIC). Deze raad zorgt ervoor dat gecertificeerde winkels voldoen aan de industriestandaarden. Om gecertificeerd te zijn, moet bijvoorbeeld ten minste één autoservicetechnicus in het bezit zijn van een officieel vakdiploma.

Als een winkel niet is gecertificeerd door de AMVIC, loop dan weg.
Vraag of ze lid zijn van het Better Business Bureau.
Controleer of de winkel lid is van het Better Business Bureau (BBB). Dit toont aan dat ze bereid zijn om verantwoording af te leggen voor het werk en de service die ze leveren. Autoreparatiebedrijven staan hoog op de lijst van veel voorkomende klachten van het BBB, dus als de garage waar u naar informeert een aantal onbetrouwbare dingen heeft gedaan, zult u daar waarschijnlijk over lezen.

Vergeet niet dat niemand of geen enkel bedrijf perfect is en soms kan zelfs de beste auto reparatiewerkplaats een fout maken. Hoe ze met die fouten omgaan kan de integriteit, of het gebrek daaraan, aantonen. Als een sterk aanbevolen winkel heeft een klacht op de BBB, controleer dan om te zien of het bedrijf iets gedaan om het probleem op te lossen. Als ze op de klacht hebben gereageerd en een oplossing voor de klant hebben aangeboden, betekent dit dat ze kunnen worden vertrouwd om eventuele fouten goed te maken.

Bieden ze garanties?
Als een autoherstelbedrijf geen garanties biedt op hun werk, kan dat een waarschuwingsteken zijn. Revolution Motors biedt een Customer Care Program dat een garantie van 5 jaar, 100.000 km op materialen en vakmanschap omvat. Wij staan achter het werk dat we aan uw auto doen.

Als een auto reparatiewerkplaats geen garanties biedt op hun werk, kan dat een waarschuwingsteken zijn.
Autoreparatie in Edmonton
Revolution Motors is toegewijd aan het bieden van een transparante klantenservice. U hoeft zich geen zorgen te maken of we de waarheid vertellen over uw auto reparatie behoeften. Wij brengen u naar de winkel en laten u het probleem zien, stellen u in staat om beschadigde onderdelen te vergelijken met nieuwe en leggen uit hoe elk onderdeel werkt zodat u zich zeker voelt over de reparaties waar u voor betaalt. We zullen u zelfs vertellen wat er nu moet gebeuren en wat u kunt uitstellen.

Het is ons doel om het negatieve stigma rond autoherstelbedrijven te veranderen door eerlijke, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande klantenservice en vakmanschap aan te bieden tegen concurrerende prijzen.