Fleetplanner

Alles over auto verkoop en transport

Stapelbedden

Op zoek naar een stapelbed? Ontdek in ons ruime assortiment stapelbedden welk stapelbed aan jouw wensen voldoet en ga meteen aan de slag met het inrichten van de kamer!

JMT meubelverhuur
Vanuit onze kantoren en magazijnen door heel Europa zijn we in staat om alle evenementen te ondersteunen met behulp van lokale expertise, native speaking personeel en een consistent niveau van service en kwaliteit. Ongeacht waar we met elkaar samenwerken.
JMT heeft een enorm assortiment stoelen te huur zodat u altijd de perfecte stoel bij ons kunt vinden. Wij leveren stoelen voor grote evenementen, beurzen en congressen, maar ook voor kleinere gelegenheden zoals recepties, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en besloten feesten. JMT is graag een gewaardeerde partner voor zijn klanten en streeft ernaar om hen van dienst te zijn met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor evenementen. Hieronder kunt u kennismaken met ons volledige assortiment en uw favoriete stoelen selecteren; van stapelbare stoelen en eenvoudige witte stoelen tot speciale designstoelen in allerlei kleuren. Wij hebben altijd de perfecte oplossing voor u.

Rent-Event – verhuur van feestmateriaal
Met reeds jarenlange ervaring is Rent Event gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal. Zo kan je bij ons terecht voor verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Zowel voor tafels huren, statafels huren, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Met onze feestverhuur services kies je eenvoudig voor tafels huren, verhuur van tafel en stoelen samen, alsook voor tal van andere mogelijkheden op gebied van feestverhuur. Ontdek ons ruime aanbod aan onder meer verhuur van tafels en stoelen, en reken op onze expertise wanneer je wil feestmateriaal huren. Bij Rent-Event ontdek je steeds de nieuwste trends wanneer je wil tafels huren voor je feest of evenement. Je mag steevast rekenen op een sterke service bij verhuur van tafels en stoelen en meer.

Evenementen en Party verhuur: Horeca en Feesten – Boels
De totaaloplossing voor ieder event. Voor ieder feest of evenement heeft Boels de juiste mensen en het modernste assortiment voor u beschikbaar. Of het nu een kleine intieme party is of een evenement van wereldformaat.

Goldfish industries
Bent u op zoek naar het juiste materiaal om uw feest of evenement in te richten? Of wenst u als professional uw cateringmateriaal in te huren? Bij Goldfish Industries vindt u alles om van uw evenement een succes te maken. Dankzij ons breed gamma is er voor ieder wat wils, zowel voor particulieren als professionals.

Van Os – Sonnevelt: Verhuur van meubilair voor stands, beurzen …

Verhuur van meubilair voor stands, beurzen, congressen en events. Op deze site vindt u het volledige aanbod huurmeubelen, toebehoren en tapijttegels voor uw beursstand, uw evenement of uw congres. Van Os-Sonnevelt heeft een vestiging in België en levert in de hele Benelux.

vrachtwagens.autodoc.be